Моят списък с блогове

Скейтборд – ръководството на купувача

Posted On // Leave a Comment

Ако търсите скейтборд има много неща, които ще прочетете в интернет, за това, което пазара предлага. Ние ще ви кажем за 5 от тях, които не трябва да правите, когато купувате първия си скейтборд.



Ако се чувствате развълнуван за първия скейтборд, то добре е да знаете какъв тип ви е удобен, след това вече може да помислите и за останалото.



Ако смятате, че покупката на скейтборд е добра стъпка, ето още информация:





Евтини скейтборди – ако искате скейтборд, само за да отбиете номера, може да купите, от който и да е магазин. Ако обаче искате вашата безопасност и комфорт по време на експлоатация да са на ниво, тогава помислете за марки и модели, както и доказани производители;





Графики, които не искате да се надраскат – има множество графики, които красят всякакви Скейтборди. Някои от тях са като произведения на изкуството. И все пак

ако наистина искате графиката да остане без драскотина, тогава я запазете. Нашият съвет е да експлоатирате правилно.



Стари модели скейтборди - ако искате първо да се научите да управлявате скейборда, то вземете по-стара версия или втора употреба.

Ако искате да се научите да карате на първо време, направете няколко равнинни трика, най-добре конвенционално. Едва, когато имате понатрупан опит може да помислите за нова дъска.



Не забравяйте да привържете борда - току-що сте купили нов Скейтборд и се възхищавате на горния пласт от дървесни зърна. Покритието му е толкова блестящо и хубаво. Часът да го вземете навън и да излизате е настъпил, само не пропускайте

да хванете дъската. Поставете лента за захващане и резултат ще е повече надеждност и по-оптимално добри маневри.



Направете едно вълнуващо пътуване, а усещането, че колелата се търкалят под краката ви, ще ви даде свобода и спокойствие, както никога досега. Ако обаче сте само аматьор, който просто се опитва да разбере какво е и как се кара, предвидете на първо време безопасността си.

Съществува цяла област проблеми, за които може да помислите при избора на първата дъска. Ето защо сме събрали тези няколко съвета за това, какво да не  правите, когато купувате първия скейтборд.


0 коментара:

Публикуване на коментар